Fortsättning...

v

Igår efter Livornos 0-0 match mot Treviso så hyllar Spinelli Lucarelli som en sann hjälte att han varit med och räddat så många jobb. Han öppnar också för att Lucarelli ska kunna ha möjligheten att köpa ett fotbollsslag i framtiden och som vi alla vet finns det bara ett fotbollslag i Lucarellis hjärta. Allt tyder på den dagen Spinelli kliver av sin post så har hans ersättare genom en del affärer de senaste åren redan blivit bekräftad i form av Lucarelli. Inte helt oväntat är det Corriere di Livorno(Lucarellis egen tidning) som ensam skriver och hyllar Cristiano idag. Frågan nu är väl om han tänker avsluta karriären i just Livorno? Allt tyder på det just nu trots att han har ett kontrakt med Parma till år 2011. Om Lucarelli mot alla speckulationer skulle lämna oss redan i januari så betyder varken 1) vi är i en akut ekonomisk kris, eller 2) den här såpan är så smutsig som den bara kan vara, eller en gemensam mening på punkt 1 och 2. Vilket fall som helst är vi supportrar då lurade och kan vara tillbaka på noll igen och det kan bero mycket tack vara EN enda spelare i Cristiano Lucarelli. I januari då Lucarelli varit hos i ett år så ska ha kostat Parma minst 100 miljoner kr sägs det. 6,5 miljoner euro i övergång + 3 miljoner euro i lön + övrigt så som bostad osv. Man kan leka tjuv och polis och anklaga Lucarelli för en en hel del saker men så länge Ghirardi sitter på sin tron är det han som har huvudansvaret och är den största boven.


Lite mer reflektioner på det jag skrev igår. Är Lucarelli och Ghirardi lika bundis idag som dom var i somras då dom såg ut som far och son? Hur kommer det sig att Ghirardi nästan aldrig uttrycker sig i media längre? Och hur kommer det sig att när han väl gör det så uttrycker han sig "Vi behöver en ledare" i en artikel som handlade om Lucarellis ledaregenskaper? Och varför skrev man egentligen den artikeln just nu? Har det något samband att allt det här om Lucarelli börjar komma upp på ytan då vi faktiskt ska möta Livorno på Tardini nästa helg? Inte kan väl Cristianos egen bror Alessandro vara lurad? Han ville ju ha hit Passoni eller Vigiani, varför om han redan i somras planerade på att lämna Parma? Många frågor och få svar - men hur ska man kunna lita på Cristiano Lucarelli? Och att han är den ledare och spelare som ska föra oss tillbaka till Serie A? Jag passar på den frågan i alla fall men det värsta är att Lucarelli själv redan nästa vecka kan som spelare skriva in sig i såpan. Vad skulle det betyda om han sänker sitt Livorno och firar med övriga spelare i Curvan efter att han själv avgjort matchen? Vad betyder det om han "hänger" mer än vanligt och faktiskt inte bryr sig om att vinna matchen? Kommer han ens spela matchen om de har speckulationerna får fart i media till veckan? Vad kommer Curva Nords budskap vara inför och under match? Vilket budskap kommer Livorno supportrarna(som senast buade ut Lucarelli på Armando Picchi) med?


En sak vet jag: och det är att jag inte vet vad jag ska tro längre. Men, jag törs ändå påstå att det INTE är en tillfällighet att Lucarelli äger Corriere di Livorno och att det INTE är någon tillfällighet att denna affär plötsligt skulle bli klar bara dagar innan Parma-Livorno då den rapporteras varit klar i över 1 år. Att vi faktiskt spelar mot Livorno på Armando Picchi just den 18 April(Ni känner igen datumet?) kanske är en tillfällighet, vad vet jag(?) men just nu tror jag faktiskt att det fullt möjligt att Lucarelli spelar för andra sidan och omfamnar Spinelli i en stor kram vid seger som hamnar på Corrier di Livorno - exakt 2 år efter den där matchen mot Cagliari.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fint! Kommer kika in på bloggen några gånger i veckan, kanske inte kommenterar men läser gör jag! keep it up!

2008-11-16 @ 21:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0