Kort om matchen


Kort kladd om matchen. Solo Parma första 25 som såg ut som ett klassiskt förspel från Parmas sida. Ganska jämna match efter det med en klar fördel för Livorno i skapade målchanser. En del i idividuella misstag i backlinjen, Kutuzovs fysik, Budels otaktiska löpningar, och avsaknaden i egna målchanser betyder att Livorno skulle ha vunnit matchen om det skulle ha vart fullt rättvist. Nu hade vi lite tur och vinner faktiskt en poäng idag. Som vanligt måste man få kräva mer av spelet och spelarna, allt för ojämnt och trögt under långa stunder. Trots allt viktig poäng idag och positivt att vi inte drar på oss någon avstägning inför Salerno resan. Boys Parma 1977 kommer annordna en resa till Salerno nästa helg(lönehelg) för att på bästa vis stötta laget. Nästa helg vinner vi!


***


Fick ett sms av en kontakt som var på Tardini idag och Lucarelli, Kutuzov, och Falcone fick under hela matchen spridda burop riktade mot sig.


***


Rykten säger att Troest har åkt på en svår/allvarlig fraktur i vänster hand. Minst sagt olyckligt för Troest som inte har fått någon bra start i Parma.


***


Vart var Rossi? Måste ha hänt något - men vad? Finns inga uppgifter på honom ännu vilket jag ser som positivt. Feber kanske? Saknades idag(speciellt pga av Pacis tillstånd och insats kanske).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0