Lucarelli: "Om jag gör mål, så tänker jag inte fira"

dddd

"Inte bara för att det är min gamla klubb, men även därför att Livorno är mitt hjärtas lag. Jag gillar inte dem som firar när dom gör mål mot sin egen klubb. Jag har aldrig hejat på Inter, Milan, eller Juventus. Mitt lag har alltid varit Livorno, även under de dagar då klubben inte klarade av att nå framgång".


- Lucarellis ord till en känd sportsajt i Livorno ikväll.


Kommentarer
Postat av: Emil P

Inte så stor skillnad mot annars då, med målfirandet alltså ;)

2008-11-21 @ 08:08:12
Postat av: Cihan

Lucarelli har ju firat när han har gjort mål tidigare. Fattar inte vad det är folk snackar om. Och att han inte tänker fira om han gör mål mot Livorno är ju inte konstigt alls. Vad är felet egentligen? Adriano firade ju inte när han gjorde mål mot oss när vi mötte Inter ett kort tag efter att han hade lämnat oss. Jag har sett Gilardino fira live efter att ha gjort mål mot oss. Jag blev riktigt förbannad.

2008-11-21 @ 10:16:05
Postat av: Fredrik

Snälla nån Cihan, lugna ner dig! Ser du någon som har sagt att Lucarelli gör fel i att inte fira om han gör mål mot Livorno? Tänkte väl det...



Jag citerade bara ett uttalanda från Lucarelli. Jag tycker inte heller att Lucarelli ska fira om han gör mål mot Livorno imorgon med tanke på hans bakgrund, vore bara oärligt och löjligt(och dumt om han nu hoppas på att återvända till Livorno). Dock har jag blivit frustrerad och besviken de gånger Lucarelli gjort mål mot annat mostånd i vår tröja och inte valt att fira. Det har visserligen bara hänt ett fåtal gånger(2-3 ggr?) men jag tycker ändå att det var fel att göra en sådan markering mot supportrarna(om det nu var en sådan markering). Jag kräver inte att Lucarelli ska bli "Livorno-glad" då han gör mål men en uppsträckt hand eller ett highfive eller för den delen bara ett leende på läpparna för att förmedla rätt budskap till spelarna tycker jag man kan kräva av klubbens lagkapten. Är han besviken på supportrarna så tycker jag inte att Tardini är det smartaste/bästa forumet att göra en protest på mot de egna supportrarna(som faktiskt är de som finansierar honom om man väljer att se det så), har svårt att se en förbättrad relation med supportrarna skulle uppstå efter en sån grej. Och skulle det mot alla odds vara så att inte Lucarelli kan finna glädje i att avgöra mot Ancona hemma eller vad det nu är för lag vi möter så ska han givetvis inte vara kvar i klubben.

2008-11-21 @ 12:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0