Paloschi uttagen i Azzurrini


df

Efter att Morosini(Vicenza) och Osvaldo(Fiorentina) förra veckan och nu också Aquafresca lämnat återbud till Casiraghis U21 trupp pga skador så får nu delägde Parma spelaren Palsochi chansen. Kul för Palsochi som med de senaste veckornas spel kanske inte förtjänar en kallelse men vi får hoppas att Palsochi kan få en höjning på självförtroendet som i sin tur skulle kunna mynna ut i någoting positivt i Parmatröjan. Vilket fall som helst - Grattis Paloschi!


Dessena är trots bristande form i Samp även han uttagen. Mindre oväntat dock då Dessena är en viktig spelare för Azzurrini och ofta(nästan alltid) presterar bra i landslagströjan. Cigarinis skada gjorde honom aldrig aktuell till en uttagning. I och med att Santacroce inte fick en ny chans i Lippis trupp så gissar jag att Rossi inte var speciellt aktuell trots att han fått en hel del speltid på slutet och figurerat en hel del i U21 sammanhang tidigare. Backarna i truppen är nästan alla född 1986 och blir således överåriga nästa år. Så om inte Rossi höjer sig i sitt spel eller att någon back lämnar återbud pga skada eller dylikt så får nog Rossi vänta tålmodigt på nästa chans, tyvärr.


Azzurrini kommer imorgon att spela träningsmatch mot Tyskland och det brukar finnas stream tillgängliga till dessa matcher.


Kommentarer
Postat av: Emil P

Hur mycket tror du vi måste hosta upp för att få tillbaka Dessena om vi skulle gå upp till Serie A igen till våren?

2008-11-17 @ 15:34:46
Postat av: Fredrik

Minst 3 miljoner euro, mest 5 miljoner euro skulle jag tro. Samp betalade 4 miljoner euro för ett delägarskap.

2008-11-17 @ 17:55:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0