Spelarbedömningar


Pavarini - Ser ofta osäker ut men skenet bedrar, ny bra match av Ghirardis polare idag.


Falcone - Med hjälp av Zenoni klarade han sig från att sätta sig i svåra situationer idag. Ger dock inget säkert intryck och slårt bort en del uppspel.


Paci - Ansiktspråket i första visade på att Paci såg ut att lida av sin skada idag. En Paci utan den där grinitan inom sig är inte en bra spelare, inte ens i B. Såg nästan rädd ut så fort Tavano fick bollen. Räddade ett givet mål på mållinjen, ett plus. Dålig match av Paci idag.


A.Lucarelli - En bedrövelse i inledningsfasen i serien men till skillnad från sin bror blir han bättre och bättre för varje match. Fin form och härförare i backlinjen just nu. Parmas bästa back förtillfälligt - vem hade trott det för en dryg månad sedan?


Zenoni - Kors i taket! Zenoni vara bra idag. Har svårt att se hur det här inte ska vara Zenonis bästa match i Parma tröjan. Löpvillig och öppnande passningar första 25 minuterna, tröttnar i andra men överlag en stabil och bra insats. Måste dock reta lite med Zenoni(vad vore en matchrapport utan det från min sida?). Någon som såg Zenonis Cristiano Ronaldo klack(driver bollen på högerkanten, klackar den in i banan och byter löpriktning) i 44:e matchminuten? Jag kunde inte hålla mig från skratt hehe. Han lyckas klockrent med finten och driver in i banan men båda han och medspelarna ser chockade ut! Zenoni blir så nöjd att han stannar av för att sedan slå tillbaka bollen till backlinjen.Så kan man också förstöra ett kontringsläge hehe men idag köper jag det då han trots allt sken av självförtroende i första halvleken.


Mariga - Vår löpstarke Kenyan var tillbaka idag. Sprang mycket, vann mycket boll och visade den där viljan jag trodde vi skulle sakna utan Morrone. Enda minuset som jag klagat länge på Mariga är att han hamnar för ofta ute på högerkanten. In mer centralt i banan och försök utnyttja ditt vassa skott! Bäst i Parma idag.


Budel - Tog ett större ansvar i Morrones frånvaro och gör det okej idag. Duktig med boll idag, inget sedvanligt kladd. Dock så finns det mer att önska i Budel defensiva spel utan boll.


Kutuzov - För bekväm. Faller för långt ner i banan. Dålig fysisk form. För dålig defensiv för att ha en så låg utgångsposition.


Castellini - Som vanligt okej och stabil. Saknade dock en del i Castellinis offensiva spel idag. Måste ha varit trött i slutet då hans försvarsspel var allt för passivt. Inte en av Castellinis bättre matcher.


C.Lucarelli - Dagens match summerar egentligen hela Cristianos säsong. Som vanligt bra första 20-25 minuterna för att sedan försvinna helt från matchen. Tankarna och ideerna finns där men Cristianos fysiska status och saknaden av den rätta viljan finns inte vilket renderar ut i en på nytt dålig insats från Cristiano. Varför inte ta cykeln till Salerno nästa helg?


Paponi - Inledde likt Lucarelli piggt men försvann sedan ur matchbilden i och med att vi som lag tappade fäste om Livorno. Pigg, även fast han hade svårt att skapa chanser. Självförtroende lovade trots allt om mer - avgör mot Salerno nästa helg istället?


Inhopparna:


Leon
- Försökte, men skapade inget märkvärdigt.


Paloschi - Verkligen medioker just nu. Osynlig igen. I inledningen av säsongen så glömnde man ofta bort att han bara var 18 år i sitt mogna spel. Nu ser han ut att vara 16 år och 160 cm lång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0